Studentengerechten bij AH.nl

Is je inspiratie voor een recept op, kijk dan eens op ah.nl. Deze site staat bomvol met lekkere gerechten. Van simpele gerechten, tot uitgebreide maaltijden voor bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen. Tegenwoordig staan er zelfs studentengerechten op. Makkelijk te bereiden en voor een aantrekkelijk budget. Ideaal dus.

 

studentenpasta

Studentenpasta

Een voorbeeld van zo’n studentengerecht, is de studentenpasta. Hieronder zie je hoe gemakkelijk deze te bereiden is. Op de site van de ah zie je meer informatie over de ingrediënten.

 

 

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een ruime hapjespan of wok. Fruit de ui en knoflook 1 min.

2. Voeg de kipfilet toe en bak in 4 min. bruin. Bak 2/3 van de paprika 3 min. mee. Voeg de spinazie in handzame porties toe en laat de blaadjes al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de tomatenblokjes en pesto toe en verwarm de pastasaus nog 5 min. Voeg peper naar smaak toe.

3. Giet de pasta af. Schep de pastasaus erdoor en schep in de ovenschaal. Verdeel de rest van de paprika, de mozzarella en wat peper erover. Bak de pastaschotel in de oven in ca. 20 min. goudbruin.

Simpel toch?

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *