Restaurant Veenendaal profiteert van heerlijk paasweer

Het begint weer zomer te worden. Het mooie lenteweer doet ook menig café en restaurant Veenendaal weer vollopen. Met een glaasje in de zon op een terras genieten van een hapje en een drankje bij één van restaurants of café’s. Dat is wat veel mensen de afgelopen paasdagen in Veenendaal hebben gedaan.

De restaurants in Veenendaal deden goede zaken. Dat was ook de constatering van lokale aanbiedingen-site Winkelstraatvoordeel.nl. Vóór en tijdens de paasdagen, met het lekkere weer buiten, verkochten de aanbiedingen van etentjes bij de Veenendaalse restaurants goed. “Met dit mooie merken we dat er meer interesse is voor de ‘zomerse’ restaurants en menu’s”, aldus een woordvoerder van Winkelstraatvoordeel.nl. “Het geeft toch een zomers gevoel als je een 3-gangen menu bestelt bij Safari, Afrikaans restaurant Veenendaal, of een italiaans menu bij L’Italiano, een Italiaans restaurant Veenendaal”.

“De consument heeft met het mooie weer toch een andere voorkeur voor gerechten en menu’s dan bijvoorbeeld in de winter”, aldus een woordvoerder van Winkelstraatvoordeel. ’s Winters worden er meer wat ‘zwaardere’ gerechten verkocht, waar je al bij de gedachte eraan een warm gevoel krijgt. Met het warme weer van het moment lopen de aanbiedingen van mediterrane restaurants, zoals Italiaanse restaurants, Griekse restaurants, erg goed. Op zich geen vreemde constatering, maar toch interessant om te constateren. “Een vismenu is in de winter immers ook lekker?”.

Café en restaurant Veenendaal hopen op een mooie zomer, waarin de drukte van de afgelopen paasdagen nog vaak geëvenaard gaat worden.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *