In juli mooi weer: barbecuen!

Met het warme weer wordt het ook weer tijd om ‘s-avonds lekker te barbecuen in de tuin. Momenteel is deze manier van eten bereiden inmens popoulair doordat er veel televisieprogramma’ s over dit onderwerp zijn.

Als u geen zin hebt in gerommel met houtskool en wachten tot het vuurtje eindelijk goed smeult kan het met de elektrische grill natuurlijk ook. Deze grill is voor binnen en buuten gebruik. Met een verlengsnoer is deze makkelijk in de tuin te gebruiken. Vaak is er al een stopcontact in de tuin aanwezig voor bijvoorbeeld tuinverlichting.

De grill wordt gevuld met water en is in de hoogste stand meteen loeiheet. Er kan meteen begonnen worden, wel moet de grill ingevet worden met olie of boter. Het vlees links en de vis rechts op de elektrische barbecue, het vet druipt in de bak met water.

In no time is uw gerecht gaar en kan u al lekker smikkelen aan de nieuwe tuintafel. Als variatie kan u een appel of pofkastanjes grillen, wel moet u deze inwikkelen in de folie. Eventueel kan dit ook onder de vleesgerechten gelegd worden. Ook paprika, tomaat, ui en broccoli doen het goed. Alles gaart snel en rookt minder.

Lekker buiten eten is zo heel gezellig en er is minder overlast voor de buurt. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om op een andere manier elektrisch te barbecuen zonder kool.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *