Genieten van zomerse gerechten

Smoothies, heerlijk en simpel om te maken

Een heerlijk zomers gerecht wat ook nog eens makkelijk te maken is. Je kunt er werkelijk van alles in doen wat je lekker vind. Denk bijvoorbeeld aan lekker veel fruit zoals aardbeien, bananen of een sappige peer en mix dit samen met melk, water of sap in een blender en je heb een heerlijke smoothie gemaakt. Heerlijk genieten!

De beste manier om salades te maken

Met een salade kun je werkelijk alle kanten op. Het is een goed middel om aan het eind van de week al je restjes eten in te verwerken en zo een verrassende salade op tafel te serveren. Je kunt het eten als lunch of juist als een volledige maaltijd tijdens je diner. De ingrediënten die je in je salade kan doen zijn bijvoorbeeld stukjes kip, brokken kaas en olijven. Leef je helemaal uit op je eigen gepersonaliseerde salade en geniet ervan.

Citroenlimonade voor een warme zomerse dag

Wat is er lekkerder dan een verfrissend drankje op een warme zomerse dag. Nog leuker is, is dat je deze helemaal zelf kan maken met maar een paar ingrediënten. Neem een glazen kan en vul deze voor driekwart met koud water. Voeg er een paar schijfjes citroen aan toe en een paar ijsblokjes en je drankje is klaar voor gebruik.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *