Diner organiseren in Den Haag

Een zakelijk diner bij u thuis organiseren? Indien u een thuis-diner hebt ingepland, dan kan op een gegeven moment de stress toeslaan; u zult immers meerdere gangen dienen te serveren, van een sublieme kwaliteit, en van enig culinair gehalte. Uzelf hebt nauwelijks rust indien u deze maaltijd zelf serveert, deelnemen aan het gesprek wordt praktisch onmogelijk wanneer u zelf als serveerster; kok fungeert.

Geef het uit handen

Een geweldige cateraar inzetten is het juiste antwoord op deze situatie. Wat neemt de cateraar voor u uit handen? NJ Cook 4 You uit Den Haag verzorgt een diner voor u uit de boekjes en verzorgt ook catering in Wassenaar en in Delft.

Tafelindeling naar etiquette | beschaafd personeel

Uw tafel wordt prachtig gerangschikt met subliem serviesgoed, en wordt (i.o.m. de klant) ingedeeld naar strikte etiquette.  Wenst u decoratieve aankleding zoals kandelaars en bloemendecoraties? Iedere wens is mogelijk. Hebt u zelf (te) weinig kennis over tafeletiquette? Schroom niet en vraag het vakkundige team van NJ Cook 4 You om deskundig advies. Daarnaast kunt u bedienend personeel verwachten wat geruisloos borden wegneemt en een mooi moment kiest om de volgende dis uit te serveren. Op de achtergrond wel te verstaan; zoals u van klasse personeel kunt verwachten.

Het diner zelf

NJ Cook 4 You draagt zorg voor hoogwaardige & verrassende haute cuisine gerechten welke op fijnzinnige wijze worden uitgeserveerd, in overleg met u. Het aantal gangen kunt u rustig doornemen, uw wensen worden meegenomen en vertaalt naar al dan niet moderne smaaksensaties. NJ Cook 4 You wordt dan ook geleid door een Master Chef(kok).

Prachtige praktijk voorbeelden

Om u alvast een indruk te geven van de vele mogelijkheden, bezoekt u de website van cateraar NJ Cook 4 You, te Den Haag. U zult naar alle waarschijnlijkheid onder de indruk zijn van het oeuvre.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *